Dr hab. Bernadetta Izydorczyk

Specjalista psychologii klinicznej, psychoterapeuta i superwizor  SNP Polskiego Towarzystwa , terapeuta i trener  psychodramy  Europejskiego Instytutu Psychodramy w Berlinie, Polskiego Instytutu Psychodramy. Prowadzi szkolenia w zakresie psychodramy wg. Moreno oraz działalność dydaktyczną w ramach kursu akredytowanego do certyfikatu psychoterepeuty w  Śląskiej Szkole Psychoterapii Śląskiego Stowarzyszenia Psychoterapeutów  w Gliwicach.  Na co dzień pracuje w  Instytucie Psychologii Stosowanej  Uniwersytetu Jagiellońskiego  w Krakowie (prowadzi zajęcia dydaktyczne ze studentami) i Ośrodku Leczenia Nerwic i Zaburzeń Odżywiania "Dąbrówka" w Gliwicach - zajmuje się  psychologiczną diagnozą kliniczną i  psychoterapią. Prowadzi praktykę psychoterapeutyczną (zajmuje się psychoterapią zaburzeń nerwicowych, osobowości  osób dorosłych). Od wielu pełni merytoryczny nadzór  nad szkoleniem specjalizacyjnym
w zakresie psychologii klinicznej.

uwaga! rekrutacja we wrocławiu i w warszawie przedłużona!
zajęcia rozpoczynają się we wrocławiu 23 września 2017.
w warszawie rekrutacja trwa do końca września