Dr Katarzyna Przyłuska-Urbanowicz

Doktor nauk humanistycznych w zakresie kulturoznawstwa. Psychoterapeuta i certyfikowany coach ICC, nauczyciel akademicki, tłumaczka. Absolwentka MISH UW oraz Szkoły Psychoterapii Ośrodka Pomocy i Edukacji Psychologicznej INTRA. Stypendystka programu Socrates-Erasmus na Université Paris-Sorbonne oraz Fundacji na Recz Nauki Polskiej. Pracuje jako wykładowca w Polsko-Japońskiej Akademii Technik Komputerowych w Warszawie, a także prowadzi własną praktykę terapeutyczną. Należy do Polskiego Towarzystwa Psychologicznego. Autorka m. in. nominowanej do Nagrody Nike książki Pupilla.

zapraszamy na organizowane w warszawie 11 maja 2018 bezpłatne i otwarte dla wszystkich seminarium z psychoterapii !
Kursy weekendowe w poznaniu :

21-22.04.2018 - Zaburzenia odżywiania się - współczesne rozumienie, diagnoza i terapia w podejściu systemowym