Dr Mirosława Jawor

Dr n. hum., specjalistka psychologii klinicznej, psychoterapeutka (certyfikat Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego). Od roku 1988 pracuje jako psycholog i psychoterapeuta
w Szpitalu Uniwersyteckim w Krakowie w Oddziale Klinicznym Kliniki Psychiatrii Dorosłych, a od roku 1998 - w Oddziale Dziennym Leczenia Zaburzeń Nastroju i Emocji. Współpracuje jako wykładowca z Uniwersytetem Jagiellońskim oraz Szkołą Wyższą Psychologii Społecznej. Prowadzi wykłady i warsztaty na akredytowanych kursach z psychoterapii. Jest autorem wielu artykułów i wystąpień na krajowych i międzynarodowych konferencjach z zakresu psychopatologii i psychoterapii depresji. Jest członkiem Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

zapraszamy na kursy weekendowe:
20-21.01.2018 - terapia rodziny z dziećmi i młodzieżą w podejściu systemowym
21-22.04.2018 - zaburzenia odżywiania się - współczesne rozumienie, diagnoza i terapia w podejściu systemowym