Mgr Anna Gliszczyńska

Psycholog kliniczny, specjalista II stopnia. Superwizor psychoterapii certyfikowany przez Polskie Towarzystwo Psychiatryczne. Lider psychodramy dyplomowany przez Psychodrama Instytut für Europa. Kwalifikacje psychoterapeutyczne potwierdzone dyplomem European Association for Psychotherapy. Ma wieloletnie doświadczenie zawodowe w pracy psychologicznej i psychoterapeutycznej z osobami dorosłymi zaburzonymi nerwicowo, depresyjnie oraz osobowościowo. Od pięciu lat współprowadzi i superwizuje Ośrodek Leczenia Depresji i Nerwic w Gliwicach, rekomendowany przez Śląskie Stowarzyszenie Psychoterapeutów (jest jego współzałożycielką i aktywną członkinią). Na stałe związana ze Śląską Szkołą Psychoterapii (prowadzi tam selfterapię, uczy psychodramy, prowadzi warsztaty pracy z grupą psychoterapeutyczną).

zapraszamy na kursy weekendowe:
20-21.01.2018 - terapia rodziny z dziećmi i młodzieżą w podejściu systemowym
21-22.04.2018 - zaburzenia odżywiania się - współczesne rozumienie, diagnoza i terapia w podejściu systemowym