Dr n. med. Łukasz Müldner-Nieckowski

Lekarz, specjalista psychiatra i seksuolog. Jest certyfikowanym psychoterapeutą oraz superwizorem Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego oraz Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego, a także psychoanalitykiem jungowskim (IM IAAP).
W latach 2007-2019 pełnił rolę asystenta w Katedrze Psychiatrii UJ CM, a następnie adiunkta w Pracowni Seksuologii Katedry Psychiatrii UJ CM w Krakowie. Jest kierownikiem Kursu Psychoterapii Zaburzeń Seksualnych w Krakowie. W praktyce prywatnej zajmuje się psychoterapią analityczną, psychodynamiczną, oraz terapią zaburzeń seksualnych.
Prowadzi wykłady i warsztaty m.in. z zakresu psychoanalizy, dialogu terapeutycznego, terapii grupowej, leczenia zaburzeń seksualnych.
Pełni rolę Prezesa-Elekta Sekcji Naukowej Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego oraz Prezesa Polskiego Towarzystwa Psychoanalizy Jungowskiej.

UWAGA! Informujemy, że mamy tymczasowe problemy z fanpage na facebooku. w związku z tym mogą się tam pojawiać treści, na które nie mamy wpływu. Prosimy was o ostrożność na facebooku i nie klikanie tam w podejrzane linki! poinformujemy kiedy sytuacja się uspokoi.

uwaga! ostatnie wolne miejsca na kurs w warszawie.
rekrutacja we wrocławiu na rok akademicki 2021/22 została zakończona. od 01.02.2022 rozpoczynamy nowy nabór, na który serdecznie zapraszamy!