Mgr Anna Gliszczyńska

Psycholog kliniczny, specjalista II stopnia. Superwizor psychoterapii certyfikowany przez Polskie Towarzystwo Psychiatryczne. Lider psychodramy dyplomowany przez Psychodrama Instytut für Europa. Kwalifikacje psychoterapeutyczne potwierdzone dyplomem European Association for Psychotherapy. Ma wieloletnie doświadczenie zawodowe w pracy psychologicznej i psychoterapeutycznej z osobami dorosłymi zaburzonymi nerwicowo, depresyjnie oraz osobowościowo. Od pięciu lat współprowadzi i superwizuje Ośrodek Leczenia Depresji i Nerwic w Gliwicach, rekomendowany przez Śląskie Stowarzyszenie Psychoterapeutów (jest jego współzałożycielką i aktywną członkinią). Na stałe związana ze Śląską Szkołą Psychoterapii (prowadzi tam selfterapię, uczy psychodramy, prowadzi warsztaty pracy z grupą psychoterapeutyczną).

UWAGA! Informujemy, że mamy tymczasowe problemy z fanpage na facebooku. w związku z tym mogą się tam pojawiać treści, na które nie mamy wpływu. Prosimy was o ostrożność na facebooku i nie klikanie tam w podejrzane linki! poinformujemy kiedy sytuacja się uspokoi.

uwaga! ostatnie wolne miejsca na kurs w warszawie.
rekrutacja we wrocławiu na rok akademicki 2021/22 została zakończona. od 01.02.2022 rozpoczynamy nowy nabór, na który serdecznie zapraszamy!