Dr n. med. Witold Simon

Psychiatra i psychoterapeuta. Certyfikat superwizora Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego. Były adiunkt w Klinice Nerwic Instytutu Psychiatrii i Neurologii. W latach 2007-2010 - wizytujący profesor w Brigham Young University w Stanach Zjednoczonych. Certyfikowany przez Sekcję Naukową Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, European Association of Psychotherapy, American Group Psychotherapy Association oraz New Experience for Survivors of Trauma. Członek Society for Psychotherapy Research. Stypendysta Fundacji Fulbrighta, Fundacji Batorego, Projektu Leonardo da Vinci oraz Centrum Davida M. Kennedy'ego.

UWAGA! Informujemy, że mamy tymczasowe problemy z fanpage na facebooku. w związku z tym mogą się tam pojawiać treści, na które nie mamy wpływu. Prosimy was o ostrożność na facebooku i nie klikanie tam w podejrzane linki! poinformujemy kiedy sytuacja się uspokoi.

uwaga! ostatnie wolne miejsca na kurs w warszawie.
rekrutacja we wrocławiu na rok akademicki 2021/22 została zakończona. od 01.02.2022 rozpoczynamy nowy nabór, na który serdecznie zapraszamy!