Mgr Piotr Dworczyk

Piotr Dworczyk jest psychoanalitykiem Polskiego Towarzystwa Psychoanalitycznego, oraz International Psychoanalytical Association, terapeutą szkoleniowym i superwizorem Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychoanalitycznej. W latach 2007 - 2014 pracował w Zarządzie PTPP, przy czym w latach 2011-2014 sprawował funkcję prezesa Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychoanalitycznej. W ramach Towarzystwa Psychoanalitycznego pracuje w Komisji ds. Programu Szkolenia. Jest ponadto członkiem Grupy Psychoanalityków Centralnej i Wschodniej Europy, pracującej pod kierunkiem Giuseppe Civitarese. Grupa zajmuje się szkoleniem w zakresie współczesnej teorii pola. Piotr Dworczyk pracuje klinicznie od ponad 30 lat, w  chwili obecnej w ramach praktyki prywatnej. Prowadzi liczne seminaria teoretyczne i superwizyjne oraz nadzoruje prace kilku zespołów klinicznych pracujących z dziećmi młodzieżą i dorosłymi.

UWAGA! Informujemy, że mamy tymczasowe problemy z fanpage na facebooku. w związku z tym mogą się tam pojawiać treści, na które nie mamy wpływu. Prosimy was o ostrożność na facebooku i nie klikanie tam w podejrzane linki! poinformujemy kiedy sytuacja się uspokoi.

uwaga! ostatnie wolne miejsca na kurs w warszawie.
rekrutacja we wrocławiu na rok akademicki 2021/22 została zakończona. od 01.02.2022 rozpoczynamy nowy nabór, na który serdecznie zapraszamy!